Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Van groot naar klein

Arrangementen > 3 daags

U wandelt de eerste dag ongeveer 15 kilometer naar een middelgrote camping te Hengelo (gld).

De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen.

De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping. Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

De volgende dag gaat de tocht verder een 12 kilometer naar Ruurlo waar wij een gezellige boerderijcamping voor u reserveren. U wandelt naar Boerderij de Dennematen. Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien.

Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er veel speelvoorzieningen aanwezig.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans.


De caravans zijn volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuke is om met de boer mee te eten. De boerin kookt echte Hollandse pot. Ook kunt u uw ontbijt en lunch bijbestellen.

De eerste camping heeft veel speelvoorzieningen en een zwembad terwijl de kids op de tweede camping kennis kunnen maken met het echte boeren leven. Een extra dag op één van de campings is zeker aan te raden. Dit arrangement is ook geschikt voor grotere groepen

Prijzen 2013


Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 339,00
3 pers. € 354,80
4 pers. € 370,60

Meerprijs Finse woning op dag  €. op aanvraag

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.

Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu