Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Van alles wat

Arrangementen > 4 daags

Op pad naar de geitenboerderij waar wij u na 6 of 15 kilometer wandelen laten overnachten in een luxe trekkershut of in een sfeervolle pipowagen. De wandeling voert u naar de gezellige geitenboerderij.

Temidden van 1200 mellkgeiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd. U zult zich hier ook snel thuis voelen.
Er zijn goede speelvoorzieningen voor de kinderen, skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.

Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping. De volgende dag wandelt u 15 kilometer verder naar een in bedrijf zijnde boerderijcamping. U overnacht hier in eenvoudige caravans.

De caravans zijn volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuker is om met de boer mee te eten. De boerin kookt echte Hollandse pot. Ook kunt u uw ontbijt en lunch bijbestellen.

Uw derde dag heeft u een tocht voor de boeg van ongeveer 12 kilometer aar een middelgrote camping te Hengelo, de ideale plek voor een extra rustdag in de luxe Finse woning of de trekkershut die u geboekt heeft.Wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen.

De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement.

De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

Uw laatste wandeldag is een tocht van ongeveer 15 kilometer naar de Ezelstal. Een route die in te korten is tot 12 kilometer.


Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachtingen

2 pers. op aanvraag
3 pers. op aanvraag
4 pers. op aanvraag


Meerprijs Pipowagen dag 1 op aanvraag
Meerprijs Finse Woning dag 2 op aanvraag

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu