Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Stoer naar de boer

Arrangementen > 3 daags

Een zeer gevarieerde tocht, zowel qua landschap als de overnachtingen die wij hier bieden. U wandelt uw eerste dag 16 kilometer naar Ruurlo waar wij een gezellige boerderijcamping voor u reserveren.

U wandelt naar Boerderij de Dennematen. Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien. Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren.

Voor de kinderen zijn er veel speelvoorzieningen aanwezig. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans. De caravans zijn volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen. Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen.


Maar misschien nog leuke is om met de boer mee te eten. De boerin kookt echte Hollandse pot. Ook kunt u uw ontbijt en lunch bijbestellen.U overnacht in eenvoudige caravans maar als u met een grotere groep bent bieden wij u hier ook een slaapzolder aan.

De volgende dag gaat de route 15 kilometer naar Halle. De wandeling voert u naar pension en minicamping de Hofshoeve. Op de camping kunt u alleen overnachten met

uw eigen tent! Het pension heeft nette kamers Het pension bevindt zich in een afzonderlijk gedeelte van het woonhuis en biedt plaats aan 13 gasten. Op de begane grond bevinden zich twee zit-/eetkamers met CV en KTV. Tevens is er een ouderwetse houtkachel aanwezig. In de hal is een douche en toilet.

- 2 kamers met 2 eenpersoons bedden, met
eigen douche en toilet.
- 4 tweepersoons kamers allemaal met
eenpersoons bedden, allen met gezamenlijk
- Gebruik van douche en toilet. Deze
 bevinden zich op de gang.
- 1 kamer met 1 eenpersoonsbed.
Ook gezamenlijk gebruik douche en toilet.

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en alle kamers zijn voorzien van handdoeken en een wastafel met warm en koud water.  

Aandachtspunten:

In het pension wordt niet gerookt!
Honden zijn niet toegestaan!


U kunt op de laatste boerderij met de boer mee eten. Op beide dagen kan uw ontbijt bijgeboekt worden.

De route op uw laatste wandeldag is ongeveer 15 kilometer naar de Ezelstal. U kunt deze route niet korter maken !!!

Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachtingen

Op aanvraag !

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Optioneel bij te boeken:

Knapzak alleen op de dag van vertrek   € 8,50 p.p
Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p


Bagagevervoer € 17,50 per rit

Huifkar             € 17,50 per dag

Beddengoed     € 8,50 per bed


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu