Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Scheuren naar de Scheurskamp

Arrangementen > 2 daags

U kunt uw eerste dag een keuze maken uit een tocht van 6 of juist 16 kilometer. De kortere route voert u door het landelijke buitengebied van Zelhem. U dwaalt langs de akkers en over stille zandwegen. De langere route voert u door uitgestrekt bosgebied.

De tweede wandeldag maakt u een tocht van 15 kilometer waar alle mooie facetten van het Achterhoekse landschap aan bod komt. Indien u de route wilt veranderen kan dit gemakkelijk met de zeer duidelijke kaart.


De wandeling voert u naar minicamping de Scheurskamp. Op  de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut.

De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast.

In de blokhut zijn honden niet toegestaan!

In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

De camping is ingesteld op rustzoekers. Er is bewust weinig vertier en er zijn niet zo heel veel speelvoorzieningen voor de kinderen.

De camping ligt in een rustige omgeving met fantastisch uitzicht op landerijen en natuur en is direct gelegen aan het "Pieterpad", de wandelroute van Pieterburen in Groningen tot de St. Pietersberg in Limburg. De activiteit van de boer bestaat uit een kalvermesterij waar natuurlijk af en toe meegekeken kan worden over de schouders van de boer.

Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting In een luxe trekkershut.

2 personen €  230,45
3 personen €  238,85
4 personen €  247,25

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Optioneel bij te boeken:

Knapzak alleen op de dag van vertrek   € 8,50 p.p
Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p


Bagagevervoer € 17,50 per rit

Huifkar             € 17,50 per dag
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu