Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Reeënroute

Arrangementen > 5 daags

U heeft de eerste dag een keuze uit een wandeltocht van 6 of 16 kilometer naar een rustige boerderijcamping. De wandeling voert u naar minicamping de Scheurskamp.

Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut. De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de blokhut zijn honden niet toegestaan! In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

De volgende dag wandelt u verder naar een gezellige geitenboerderij. Deze wandeling is ongeveer 8 kilometer. U kunt hier wederom overnachten in een luxe trekkershut maar de hier aanwezige pipowagen is misschien nog veel leuker!

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.

Na uw overnachting gaat de tocht verder naar een middelgrote camping te Hengelo. De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen. De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen. De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma.

Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen. Er zijn hier veel speelvoorzieningen, een zwembad en goede mogelijkheden in de kantine om een goede maaltijd te krijgen.

Zo halverwege een vijfdaagse tocht is een extra rustdag hier aan te raden. U kunt in Hengelo overnachten in een eenvoudige trekkershut. De Luxe Finse woning is echt een aanrader. U heeft hier uw eigen keuken, douche en toilet en de ezel staan recht tegenover uw woning. De trekkershutten zijn elders op de camping.

Op uw vierde dag wandelt U naar Boerderij de Dennematen. Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien. Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er veel speelvoorzieningen aanwezig.

U overnacht in eenvoudige caravans U overnacht hier in eenvoudige maar nette caravans. Een ontbijt of met de boer mee eten is hier geen probleem. Uw laatste wandeldag terug naar de ezelstal bedraagt ongeveer 17 kilometer, een tocht door prachtig en gevarieerd gebied.

Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachtingen

Op aanvraag!

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu