Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Plezierig op pad

Arrangementen > 4 daags

De wandeling voert u op dag 1 naar de gezellige geitenboerderij. Temidden van 1200 melkgeiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd. U zult zich hier ook snel thuis voelen.

Er zijn goede speelvoorzieningen voor de kinderen, skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.


Uw tweede wandeldag maakt u een mooie tocht van 12 kilometer door een prachtig bosgebied en arriveert u op een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken.


Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkers hutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen.

De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker deel van de camping.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

De volgende dag gaat de tocht ongeveer 15 kilometer verder naar Vorden. Wij reserveren hier een overnachting voor u in de Wandelhut. Een luxe hut op particulier terrein. U bent hier de enige gast. Rust en privacy zijn dus ook gegarandeerd. Wandelhut  'Klein Windenberg' ligt in een mooi en rustig gedeelte van de Achterhoek, in het buitengebied van  Vorden, met in de omgeving veel landgoederen, weilanden en bossen.

In de hut zijn 3 bedden. Een vierde bed kunnen we bijplaatsen.De hut is goed geïsoleerd en er is verwarming, zodat het ook mogelijk is om er in de winter te verblijven.Op de bedden liggen dekbedden.  Lakens kun je zelf meenemen of bij ons huren. Het sanitair (douche en toilet)  en de keuken zijn in de boerderij tegenover de hut (10 m).

Er is koud en warm water en in de keuken is keukengerei en servies, dat je kunt gebruiken voor het koken.

De hut staat op het erf van boerderij  'Klein Windenberg'. De 'Achtkastelenroute' en het  'Trekvogelpad '  (voorheen het' Gelrepad ') lopen hier langs en in de omtrek zijn veel andere gemarkeerde fiets- en wandelroutes. In de directe omgeving  zijn er veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Op loopafstand ligt het landgoed  'De Wiersse',  waarvan de tuinen in de lente en in de zomer regelmatig worden opengesteld voor bezichtiging.

Een wat langere wandeling,  door de bossen van Staats Bosbeheer,  brengt je naar het grootste  ''hagendoolhof'  ter wereld.

In de omtrek zijn meerdere restaurants. De dichtstbijzijnde ligt op één  kilometer afstand, tien minuten lopen. ' s Morgens kunnen we eventueel het ontbijt en lunchpakket verzorgen.

Een extra rustdag is op alle accommodaties bij te boeken. Uw laatste dag wandelt u ongeveer 16 kilometer terug naar de Ezelstal.


Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 487,30
3 pers. € 511,24
4 pers. € 532,00

Meerprijs pipowagen dag 1           €  25,00
Meerprijs Finse woning op dag 2   €  35,00

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 9,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu