Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Pitten als Pipo

Arrangementen > 2 daags

U kunt op uw eerste wandel dag een keuze maken uit een korte route (6 kilometer) of juiste een wat langere route van 15 kilometer. De routes zijn duidelijk beschreven en ingetekend op een goede topografische kaart.

Verdwalen is vrijwel onmogelijk. Door deze kaart kunt u de route naar eigen inzicht aanpassen. Wat langer lopen of juist een stukje afsnijden is geen enkel probleem.

De wandeling voert u naar de gezellige geiten boerderij. Temidden van 1200 melk geiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd. U zult zich hier ook snel thuis voelen. Er zijn goede speel voorzieningen voor
de kinderen, skelter's en de trampoline mogen vrij gebruikt worden.


Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkers hut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.

Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loopafstand van de camping.

Overige info:

Honden niet toegestaan in de Pipowagen!!! Wel in de trekkershut.


U kunt op deze camping ook een weekarrangement boeken!!


Prijzen 2013Arrangement incl. Overnachting in de Trekkershut

2 personen € 232,64
3 personen € 234,90
4 personen € 237,20

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken...


Arrangement incl. Overnachting in de Pipowagen

2 personen € 241,05
3 personen € 246,30
4 personen € 251,55


Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.

Om te boeken, klik hier of ga naar onze boekingspagina

Optioneel bij te boeken:

Knapzak alleen op de dag van vertrek   € 8,50 p.p
Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p


Bagagevervoer € 17,50 per rit

Huifkar             € 17,50 per dag

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu