Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Op weg naar de wandelhut

Arrangementen > 2 daags

U wandelt beide dagen ongeveer 17 kilometer naar het buitengebied van Vorden. De route voert u door zeer afwisselend gebied. U wandelt over statige boslanen, langs smalle stroompjes en door intieme paden.

De route is ingetekend op een topografische kaart en beschreven op tekst. Verdwalen is vrijwel onmogelijk.  Indien u de route wilt veranderen kan dit gemakkelijk met de duidelijke kaart.

Deze route wordt door klanten die regelmatig terugkomen als zijnde de mooiste bestempeld Uw accommodatie is heel erg bijzonder.  Echt de moeite waard !!!!

Wandelhut  'Klein Windenberg' ligt in een mooi en rustig gedeelte van de Achterhoek, in het buitengebied van Vorden, met in de omgeving veel landgoederen, weilanden en bossen.

Vorden is onder meer bekend door de  'Achtkastelen route'. In de directe omgeving  zijn er veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. De hut staat op het erf van boerderij   'Klein Windenberg'.De 'Achtkastelenroute' en het  'Trekvogelpad ' (voorheen het 'Gelrepad ').Lopen hier langs en in de omtrek zijn veel andere gemarkeerde fiets- en wandelroutes.

Op loopafstand ligt het landgoed  'De Wiersse',  waarvan de tuinen in de lente en in de zomer regelmatig worden open gesteld voor bezichtiging. Een wat langere wandeling,  door de bossen van Staats Bosbeheer, brengt je naar het grootste  ''hagendoolhof'  ter wereld.

In de hut zijn 3 bedden. Een vierde bed kunnen we eventueel bijplaatsen.

De hut is goed geïsoleerd en er is verwarming, zodat het ook mogelijk is om er in de winter te verblijven. Op de bedden liggen dekbedden. Lakens kun je zelf meenemen of  bij ons huren.

Het sanitair (douche en toilet)  en de keuken zijn in de boerderij tegenover de hut (10 m). Er is koud en warm water en in de keuken is keukengerei en servies, dat je kunt gebruiken voor het koken.

In de omtrek zijn meerdere restaurants. De dichtstbijzijnde ligt op één  kilometer afstand,  tien minuten lopen. ' s Morgens kunnen wij het ontbijt en lunchpakket verzorgen.

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de wandelhut                     (4 bedden)

2 pers. € 226,45
3 pers. € 234,80
4 pers €  243,15

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Optioneel bij te boeken:

Knapzak alleen op de dag van vertrek   € 8,50 p.p
Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p


Bagagevervoer € 17,50 per rit

Huifkar             € 17,50 per dag

Beddengoed     € 8,50 per bed


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu