Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Meibeekroute

Arrangementen > 2 daags

De Meibeek: de naam van een van de mooiste Achterhoekse beken. Het riviertje stroomt door het leefgebied van vele diersoorten! Diegene die de natuur op haar waarde weet te schatten en van kamperen houdt, vindt bij camping de Meibeek zijn goede stek.

De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en ouderen die rust zoeken. Er zijn ruime toeristische plaatsen.

Behalve de overweldigende rust en natuur biedt de Meibeek ook een nieuw zwembad met een apart kleuterbad, een mooie ruime speeltuin met daarin voor alle leeftijden iets te spelen.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over comfort hutten, Trekkershuttten en luxe bungalow’s.

De camping heeft veel speel toestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatie programma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een week arrangement. Vanzelfsprekend zijn er goede sanitaire voorzieningen met toilet/douche.

In het hoogseizoen zijn er avondwandelingen en fietstochten onder begeleiding en is er dagelijks iets te knutselen voor de kinderen. Honden zijn in beperkte mate aangelijnd toegestaan.

Het campingwinkeltje heeft iedere dag verse broodjes en de ochtendkranten. Wandel en fietsroutes zijn beschikbaar en u kunt fietsen en kano's huren.


Prijzen 2013


Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de comfort hut

2 pers. € 262,25
3 pers. € 264,85
4 pers. € 267,44
5 pers € 271,00

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 214,55
3 pers. € 227,75
4 pers. € 230,35

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 9,50 per bed


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu