Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Lekkere luxe

Arrangementen > 3 daags

Eénvoudig op stap met een ezel en genieten van heerlijke overnachtingen op een hoger niveau. Dan is dit arrangement misschien wel perfect voor u. U wandelt de eerste dag 15 kilometer naar een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken. U overnacht op een rustige plek in de luxe Finse blokhut. De ezels staan in het weiland tegenover uw blokhut, een garantie voor de hele dag knuffelplezier.

De Volgende dag gaat de tocht ongeveer 15 kilometer verder naar Vorden Wij reserveren hier een overnachting voor u in de Wandelhut. Een luxe hut op particulier terrein U bent hier de enige gast. Rust en privacy zijn dus ook gegarandeerd.


Wandelhut  'Klein Windenberg' ligt in een mooi en rustig gedeelte van de Achterhoek, in het buitengebied van Vorden, met in de omgeving veel landgoederen,weilanden en bossen.Vorden is onder meer bekend door de  'Achtkastelen route'.In de directe omgeving  zijn er veel mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. De hut staat op het erf van boerderij   'Klein Windenberg'.

De 'Achtkastelenroute' en het  'Trekvogelpad '  (voorheen het'Gelrepad ') lopen hier langs en in de omtrek zijn veel andere gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Op loopafstand ligt het landgoed  'De Wiersse',  waarvan de tuinen in de lente en in de zomer regelmatig worden opengesteld voor bezichtiging.

Een wat langere wandeling,  door de bossen van Staats Bosbeheer, brengt je naar het grootste  ''hagendoolhof'  ter wereld. In de hut zijn 3 bedden. Een vierde bed kunnen we bijplaatsen.De hut is goed geïsoleerd en er is verwarming, zodat het ook mogelijk is om er in de winter te verblijven.Op de bedden liggen dekbedden.  Lakens kun je zelf meenemen of bij ons huren. Het sanitair (douche en toilet)  en de keuken zijn in de boerderij tegenover de hut (10 m). Er is koud en warm water en in de keuken is keukengerei en servies, dat je kunt gebruiken voor het koken.

De volgende dag maakt u een mooie tocht van 12 kilometer door een prachtig bosgebied en arriveert u op een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten
of zeer luxe ingerichte Finse Woningen. De trekkershutten zijn eenvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.


De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

In de omtrek zijn meerdere restaurants.  De dichtstbijzijnde ligt op één kilometer afstand, tien minuten lopen. ' s Morgens kunnen we eventueel het ontbijt en lunchpakket verzorgen.

Uw laatste wandel dag gaat de route weer terug naar onze ezelstal.

Prijzen 2013


Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 383,50
3 pers. € 397,20
4 pers. € 410,85

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.

Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu