Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Klein maar fijn

Arrangementen > 3 daags

Voor de minder ervaren wandelaar en  voor diegene die niet al teveel kilometers wil maken is dit misschien het ideale arrangement.

U wandelt de eerste dag naar boerderij de Scheurskamp, een tocht waarvan u ter plaatse kunt kiezen uit een afstand van 6 of 16 kilometer. De wandeling voert u naar minicamping de Scheurskamp Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut.


De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de blokhut zijn honden niet toegestaan! In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.

De volgende dag gaat uw route verder naar onze gezellige geitenboerderij. Een wandeling van 8 kilometer. De wandeling voert u naar de gezellige geitenboerderij. Temidden van 1200 mellkgeiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd. U zult zich hier ook snel thuis voelen. Er zijn goede speelvoorzieningen voor de kinderen, skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.


Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.


Uw laatste dag is de route 15 kilometer terug naar de Ezelstal maar ook deze route kan gemakkelijk ingekort worden.

Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 370,80
3 pers. € 383,95
4 pers. € 397,80

Meerprijs pipowagen op dag 2 € 25,00

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 9,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu