Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kalm Kamperen

Arrangementen > 5 daags

Let op: Honden niet toegestaan.

U heeft de eerste dag een keuze uit een wandeltocht van 6 of 16 kilometer naar een gezellige geitenboerderij. De tweede dag gaat de tocht verder naar de Geitenboerderij waar u overnacht in of een luxe trekkershut of in de sfeervolle pipowagen. Een wandeling van 8 kilometer.

De wandelafstand op dag 2, 3 en vier bedraagt ongeveer 12 kilometer.  

De wandeling voert u naar de gezellige geitenboerderij. Temidden van 1200 mellkgeiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd. U zult zich hier ook snel thuis voelen.

Er zijn goede speelvoorzieningen voor de kinderen, skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.  

Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Na uw overnachting gaat de tocht verder naar een middelgrote camping te Hengelo. De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen. De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

Op het meest rustige gedeelte staan de in 2005 nieuw gebouwde Finse woningen. U heeft hier twee slaapkamers en een eigen keuken douche en toilet. De woning biedt slaapruimte voor vijf personen. Het weiland waar de ezels overnachten zit recht tegenover deze Finse Woningen.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

Er zijn hier veel speelvoorzieningen, een zwembad en goede mogelijkheden in de kantine om een goede maaltijd te krijgen. Zo halverwege een vijfdaagse tocht is een extra rustdag hier aan te raden.

U kunt in Hengelo overnachten in een eenvoudige trekkershut. De Luxe Finse woning is echt een aanrader. U heeft hier uw eigen keuken, douche en toilet en de ezel staan recht tegenover uw woning. De trekkershutten zijn elders op de camping.

Op dag 3 gaat de tocht richting Vorden.  Na 12 kilometer arriveert u bij de wandelhut. Een sfeervolle en nette blokhut op particulier terrein.

Op uw vierde wandeldag gaat de tocht verder naar boerderij de Dennemaat. De volgende dag wandelt u 15 kilometer verder naar een in bedrijf zijnde boerderijcamping. U overnacht hier in eenvoudige caravans.

Het voormalig melkveebedrijf heeft nu vleeskoeien. Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er veel speelvoorzieningen aanwezig. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans.

De caravans zijn volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Maar misschien nog leuke is om met de boer mee te eten. De boerin kookt echte Hollandse pot. Ook kunt u uw ontbijt en lunch bijbestellen.U overnacht in eenvoudige caravansU overnacht hier in eenvoudige maar nette caravans. Een ontbijt of met de boer mee eten is hier geen probleem. Uw laatse wandeldag terug naar de ezelstal bedraagt ongeveer 17 kilometer, een tocht door prachtig en gevarieerd gebied.

Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachtingen

2 pers. op aanvraag
3 pers. op aanvraag
4 pers. op aanvraag

Meerprijs pipowagen op dag 2 op aanvraag
Meerprijs Finse woning dag 3 op aanvraag

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu