Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Hollen naar Hengelo

Arrangementen > 2 daags

U wandelt beide dagen ongeveer 15 kilometer door zeer gevarieerd landelijk en bosrijk gebied. Kronkelend door de stille bos paadjes is een ontmoeting met een ree of ander wild is zeker niet uitgesloten.

De routes zijn duidelijk beschreven en ingetekend op een goede topografische kaart. Verdwalen is vrijwel onmogelijk. Door deze kaart kunt u de route naar eigen inzicht aanpassen. Wat langer lopen of juist een stukje afsnijden is geen enkel probleem.

U wandelt naar een middelgrote camping te Hengelo (GLD)  De camping heeft aan aantal jaar plaatsen maar is zeker een leuke toeristische camping.  Er is in de zomer een recreatie team. Bij mooi weer is het openluchtzwembad geopend.  U wordt ontvangen door de familie Wolfs  en uw slaapplaats wordt u gewezen.

De camping heeft veel speel toestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatie programma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een week arrangement.

U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen. Een extra nacht bijboeken is hier geen probleem en leuk voor uw kinderen! De ezel blijft gewoon op de camping staan. Een garantie voor de hele dag knuffel plezier.


Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkers hutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen.

De trekkers hutten zijn eenvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkers hutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping. Op het meest rustige gedeelte staan de Finse woningen.

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 214,60
3 pers. € 222,40
4 pers. € 230,35
5 pers € 243,75 (de trekkershut biedt slaapplaats voor 4 personen voor de 5e persoon dient u een slaapmatje of luchtbed mee te nemen).

Arrangement incl. Overnachting in de Finse woning (5 bedden)

2 pers. € 251,65
3 pers. € 254,25
4 pers € 264,45
5 pers € 270,05Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 9,50 per bed


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu