Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Gruwelijk Genieten

Arrangementen > 4 daags

U kunt uw eerste dag een keuze maken uit een route van 6 of 16 kilometer. De tweede en de derde dag wandelt u ongeveer 12 kilometer. Uw laatste dag is ook goed te doen 15 kilometer terug naar onze Ezelstal.  

U verblijft de eerste dag op een rustige boerderijcamping in een luxe trekkershut. De wandeling voert u naar minicamping de Scheurskamp.

Op de camping kunt u overnachten met uw eigen tent maar wij hebben hier ook een zeer comfortabele blokhut. De blokhut heeft een woon en een slaapkamer met ruimte voor vier personen. Een eigen keuken met een koelkast. In de blokhut zijn honden niet toegestaan!

In de centraal geplaatste hooiberg is nu een recreatieruimte er liggen altijd tijdschriften en er is koffie thee en limonade. Als u tijdens de vakantie niet zonder televisie kan kunt u hier uw favoriete programma bekijken.


De tweede dag gaat de tocht verder ,een wandeling van 8 kilometer. De wandeling voert u naar de gezellige geitenboerderij. Temidden van 1200 mellkgeiten is de camping gesitueerd. Het is hier keurig netjes, de camping, het sanitair en de verschillende accommodaties zijn allen keurig verzorgd.

U zult zich hier ook snel thuis voelen. Er zijn goede speelvoorzieningen voor de kinderen, skelters en de trampoline mogen vrij gebruikt worden. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de luxe trekkershut. De trekkershut is volledig ingericht met borden pannen en bestek en natuurlijk de mogelijkheid om te koken.

Nog leuker is de Pipowagen. Deze nieuwe en zeer goed ingerichte wagen spreekt tot ieders verbeelding en laat oude tijden herleven. De Pipowagen is voorzien van een eigen volledig ingerichte keuken met koelkast.

Voor uw maaltijden kunt u een fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Er zit echter ook een goed en gezellig restaurant op loop afstand van de camping.

En uw derde wandeldag maakt u een mooie tocht van 12 kilometer door een prachtig bosgebied en arriveert u op een middelgrote camping te Hengelo (gld) De camping biedt u goede voorzieningen en is o.a door het openluchtzwembad een heerlijke plek om nog een extra rustdag bij te boeken. Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst zeven trekkershutten. Of zeer luxe ingerichte Finse Woningen. De trekkershutten zijn éénvoudig, een houten huisje van 4 x 4 meter en twee stapelbedden. U heeft de mogelijkheid om hier zelf te koken. De trekkershutten staan op een iets drukker gedeelte van de camping.

De camping heeft veel speeltoestellen, een openluchtzwembad en in het hoogseizoen een recreatieprogramma. Naast onze trektochten kan deze camping een leuke uitvalsbasis zijn voor een weekarrangement. De kantine biedt u goede warme maaltijden. U kunt voor de volgende ochtend vers gebakken brood bestellen.

Uw laatste dag is de route 15 kilometer terug naar de Ezelstal maar ook deze route kan gemakkelijk ingekort worden tot 12 kilometer.


Prijzen 2013

Onze tarieven hiervoor:

Arrangement incl. Overnachting in de trekkershut

2 pers. € 495,25
3 pers. € 516,25
4 pers. € 537,30

Meerprijs pipowagen dag 2 € 25,00

Meerprijs Finse woning op dag 3  € 35,00

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Bij te boeken opties:

Knapzak alleen op de dag van vertrek € 8,50 p.p
Picknick alleen op de dag van vertrek € 15,00 per volw.
Picknick alleen op de dag van vertrek € 10,00 per kind.

Bagage vervoer € 17,50 per rit

Huifkar € 17,50 per dag

Beddengoed € 8,50 per bed

Extra rustdagen:
Prijs afhankelijk van uw overnachting.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu