Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Familie/vrienden dag

Overige activiteiten

Eén of meerdere dagen op stap met uw familie of vrienden groep, een bedrijfsuitje, team building of kennismaking's dagen.

Voor groepen hebben wij diverse leuke arrangementen en mogelijkheden. Een ezeltocht als onderdeel van uw groepsuitje of juist een groepsuitje van meerdere dagen waarin een ezeltocht een onderdeel kan zijn.

Voor een leuke kennismaking en actieve dag met uw groep raden wij u van harte een dagtocht aan. Per 5 personen gaat er één ezel op stap. Na ontvangst met koffie of thee en desgewenst gebak gaat de hele groep op weg voor een leuke wandeltocht. De ene ezel loop soms net even harder dan de andere de begeleiders wisselen beurtelings wat ertoe leidt dat u – of u wilt of niet - steeds weer naast andere mensen uit de groep komt te wandelen.

Vooral voor groepen die elkaar persoonlijk niet zo heel goed kennen is dit een hele leuke en ontspannen manier om elkaar eens beter te leren kennen. Voor de inwendige mens kan gezorgd worden door middel van een knapzak of een picknick. Na afloop van de tocht is er bij ons de gelegenheid om lekker te barbecuen.Mogelijkheden op een rij:

* Een ochtend en/of middag programma

* Een op maat gemaakt programma met uw     wensen

* Een programma voor kinderen

* Na de activiteiten een uitgebreide barbecue   voor uw gezelschap

Vanaf € 35,00 per persoon

Informeer naar de mogelijkheden

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu