Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Denderen naar de Dennemaat

Arrangementen > 2 daags

U wandelt beide dagen ongeveer 16 kilometer door zeer gevarieerd landelijk en bosrijk gebied. Kronkelend door de stille bos paadjes is een ontmoeting met een ree of ander wild zeker niet uitgesloten. De routes zijn duidelijk beschreven en ingetekend op een goede topografische kaart.

Verdwalen is vrijwel onmogelijk. Door deze kaart kunt u de route naar eigen inzicht aanpassen. Wat langer lopen of juist een stukje afsnijden is geen enkel probleem.

U wandelt naar Boerderij de Dennemaat. Het voormalig melkvee bedrijf heeft nu vleeskoeien.

Er loopt veel kleinvee op het erf en natuurlijk zijn er kippen die verse eitjes produceren. Voor de kinderen zijn er veel speel voorzieningen aanwezig.

Voor uw overnachting kunt u hier natuurlijk met uw eigen tent terecht maar wij hebben hier de beschikking over maar liefst vijf caravans.

De caravans zijn eenvoudig maar wel volledig ingericht u dient wel zelf uw slaapzakken mee te nemen.  Indien u nog boodschappen moet doen kunt u en fiets huren om even naar het dorp te fietsen. Voor de volgende morgen kunt u ontbijt en lunch bijbestellen.

In een gedeelte van de oude stallen is een recreatieruimte. Bij slecht weer kunt u hier geriefelijk zitten en er zijn spelletjes aanwezig.

Voor grotere groepen hebben wij hier de slaapzolder beschikbaar .

Overige info:

Honden toegestaan


U kunt op deze camping ook een weekarrangement boeken!!


Prijs op aanvraag !!!

Arrangement incl. Overnachting in een caravan

2 pers. Op aanvraag
3 pers. Op aanvraag
4 pers. Op aanvraag
5 pers   Op aanvraagAlle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.

Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Optioneel bij te boeken:

Knapzak alleen op de dag van vertrek   € 8,50 p.p
Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p


Bagagevervoer € 17,50 per rit

Huifkar             € 17,50 per dag

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu