Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dagtochten

Arrangementen > Dagwandelingen

Een dag op stap met een ezel ??? Toen wij of onze klanten dit jaren geleden zeiden werden wij of zij regelmatig met een meewarig blik aangekeken. Inmiddels  is het huren van een ezel voor één of meerdere dagen erg bekend geworden en blijkt dat een dag op stap een plezierige belevenis is voor het hele gezin.

Alle dagwandelingen starten omstreeks 10.00 uur. U wordt ontvangen met een kop koffie, thee of ranja voor  de kinderen en u ontvangt een overzicht van onze dag arrangementen. De routes variëren in afstand tussen de 6 en 15 kilometer.

Alle routes zijn door ons beproeft en gekeurd. U wandelt voornamelijk door hele rustige gebieden.  De achterhoek staat bekend om zijn coulisselandschap wat betekend dat u telkens door verschillende decors wandelt. De achterhoek, een gebied wat u blijft verbazen.
Er is geen bewegwijzering op de routes maar u krijgt een ingetekende topografische kaart en de route is uiteraard beschreven. Met de kaart in uw handen bent u overigens ook vrij om de route nog een stuk langer of korter te maken. Verdwalen  is eigenlijk onmogelijk. Mocht dit toch gebeuren, de achterhoek kent ons en wij kennen de achterhoek.

Zelfs in de achterhoek zijn er goede GSM verbindingen. Via de telefoon weten wij u altijd weer op het juiste pad te brengen. Er is geen eind tijd aan uw wandeldag als u maar, net als vroeger, voor het donker thuis bent. Velen zijn u voorgegaan  en er is nog niemand in het prachtige gebied achter gebleven.

Indien u een dag echt te lang vindt, bieden wij u,  buiten het hoogseizoen , de mogelijkheid om een halve dag op stap te gaan.  Een hele dat is echter wel een aanrader!

Het wandelen met een ezel is even  gas  terug nemen. Lekker genieten van de dag, de sfeer en de omgeving en van elkaar.

Prijzen 2013
Onze tarieven hiervoor:

Een wandeling van een halve dag   € 48,50
Een hele dag                                € 69,50

Alle arrangementsprijzen zijn totaalprijzen. U betaald geen extra reserveringskosten. toeristenbelasting of andere toeslagen die achteraf berekend worden om uw arrangement zo goedkoop mogelijk te laten lijken.


Om te boeken,
klik hier of ga naar onze boekingspagina

Extra opties vertrekdag:
knapzak              €  8,50 p/p
lunchpakket         €15,00 p/p
kleine huifkar       €17,50 p.dag

Picknick € 15,00 p.p - kids € 10,00 tot 12 jaar
Picknick extra luxe € 25,00 p.p 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu