Ezelstal De Edelingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Algemene info

Arrangementen

Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment voor u beschikbaar. Van diverse soorten wandelingen beschikbaar van een halve dag, een hele dag tot meerdere dagen, mogelijk inclusief, overnachting op diverse bijzondere locaties waarbij de ezel als lastdier met u meegaat.

Kortom we hebben altijd een passende wandeling voor u.

Onze wandelingen zijn voor iedereen geschikt; voor het hele gezin, met vrienden, collega's of eens gewoon alleen. Onze omgeving leent zich bijzonder goed voor deze activiteit met prachtige landschappen, rust en ruimte. Het antwoord op de als maar jachtige wordende wereld!  

Er is voor een wandeling met onze ezels geen enkele ervaring nodig, onze ezels zijn goed getraind in het lopen met of zonder bepakking. Voordat u begint aan uw dag of meerdaagse wandeling volgt er eerst ezel-les. Hierin leren wij u hoe u met de ezel om moet gaan.

Een ezel huren voor meerdere dagen wordt door het overgrote deel van onze gasten gedaan. We hebben diverse soorten wandelingen vanaf  2 dagen tot 4 weken met overnachting op diverse soorten accommodaties. De accommodaties kunnen van zeer primitief tot zeer luxe zijn.

Voordat u aanvangt met een dag of meerdaagse ezeltocht, krijgt u van ons eerst uitleg over de route, accommodatie en eventuele aanvullende informatie over uw route.

Vervolgens gaat u starten met onze ezel-les. U leert hoe u de ezel goed moet bepakken, hoeven uitkrabben en verder moet verzorgen. Voordat u zelfstandig vertrekt, lopen wij nog een stukje met u mee en als u denkt dat u het zelf kan mag u het de volgende dagen zelf proberen.


Een meerdaagse tocht is ook voor gezinnen met jonge kinderen heel leuk. Wel raden wij u aan als u wat langer op pad wilt om regelmatig een rustdag bij te boeken.

Voor gezinnen met jonge kinderen hebben wij ook enkele huifkarren ter beschikking. De kinderen kunnen dan op de ezel maar als ze moe zijn lekker even in de huifkar zitten. Deze zijn optioneel bij te boeken.          

Op al onze diensten en arrangementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu